Algemene info 2021

Bekijk alle info omtrent de regeling over onze speelplein zomer

Voor wie?

Wij voorzien een aangepast dagprogramma voor kinderen tussen 5 en 15 jaar. Wordt jouw kind dit jaar nog 5 (2016), ook dan is hij of zij welkom om naar het speelplein te komen. Ben je ouder dan 15 (2005) en wil je toch nog een leuke zomer beleven, dan kan je altijd lid worden van ons monitoren team.

Wanneer?

Don Bosco Speelplein De Mirkens gaat door de eerste 5 weken van de grote vakantie. Elke weekdag voorzien wij opvang van 13u30 tot 17u30. Het plein opent zijn deuren vanaf 13u15 zodat iedereen zich tijdig kan aanmelden. Dit jaar gaat ons plein door vanaf 5 juli tot en met 6 augustus 2021.

Waar?

Je kan ons vinden op de terreinen van het Don Bosco Technisch instituut in Helchteren.(Don Boscostraat 4 3530 Houthalen-Helchteren) Brengen en afhalen van het kind via de groene poort (Don Boscostraat 4) uitgang via de technische schoolstraat

Kostprijs

De dagprijs die we vragen is 3 € & een week tarief van 15 euro. In deze prijs is een vieruurtje, een drankje en de verzekering inbegrepen. We hanteren een zo laag mogelijke dagprijs omdat we van mening zijn dat ieder kind recht heeft op een leuke zomer. Dit kan enkel door de steun van onze monitoren die volledig kosteloos heel de zomer actief zijn en door de logistieke steun van Don Bosco Helchteren.