• 0487/396953
  • speelplein_demirkens@hotmail.com

Nieuwe locatie !

Afbeelding1

Nieuwe locatie !

Beste ouders

Door werken dit jaar op Don Bosco Helchteren waren wij genoodzaakt om een andere locatie te zoeken om de activiteiten deze zomer door te laten gaan. Samen met de gemeente Houthalen-Helchteren zijn we overeen gekomen om ons speelplein deze zomer te laten doorgaan in de gebouwen en terreinen van het “Inspiro college” campus Sint-Paulus in Houthalen-Helchteren.

Dit lijkt ons de beste optie, omdat anders het speelplein niet kon door gaan. Dit betekend dat het speelplein dit jaar niet door gaat in Helchteren maar in Houthalen. Dit tot dat de werken in Don Bosco zijn afgerond. 

Voor het speelplein van start gaat zal via deze website nog een plan worden vrijgegeven voor mensen die met het openbaar vervoer zullen komen. 

Wij willen iedereen bedanken voor het begrip. 

Admin

Deze website van Don Bosco Speelplein De Mirkens maakt gebruik van cookies om de website goed te doen functioneren. Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Lees dit gerust na via de link “Meer informatie” onderaan. Daar verneemt u welke cookies we gebruiken, voor welke doeleinden en bepaalt u welke cookies u aanvaardt. Meer informatie