• 0487/396953
  • speelplein_demirkens@hotmail.com

Bedankt voor de fantastische zomer

Bedankt voor de fantastische zomer

BEDANKT aan alle kinderen die er een fantastische zomer van hebben gemaakt, jullie zijn de beste ! Aan alle ouders voor het vertrouwen in ons, met grote dank aan Inspirocollege Midden-Limburg voor de toffe locatie die wij mochten gebruiken deze zomer ! Aan onze sponsors, Jeugddienst Houthalen-Helchteren en vooral aan alle monitoren die 5 weken VRIJWILLIG hun zomer hebben vrijgemaakt voor iedere dag leuke activiteiten te organiseren voor alle kinderen!

1000 x MERCI

Webmaster

Deze website van Don Bosco Speelplein De Mirkens maakt gebruik van cookies om de website goed te doen functioneren. Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Lees dit gerust na via de link “Meer informatie” onderaan. Daar verneemt u welke cookies we gebruiken, voor welke doeleinden en bepaalt u welke cookies u aanvaardt. Meer informatie